Canterbury utility back Jordie Barrett, powerhouse Taranaki loose forward Toa Halafihi, Taranaki halfback Kylem O'Donnell, and Wellington outside back Peter Umaga-Jensen have been selected for their first season of Super Rugby.
In addition to the freshman class, lock Sam Lousi, loose forward Reed Prinsep, and wing Ben Lam join the Hurricanes for the first time from the Waratahs, Crusaders and Blues respectively.
FORWARDS
Props (6): Chris Eves (Manawatu), Reggie Goodes (Wellington), Ben May (Hawke's Bay), Jeffery Toomaga-Allen (Wellington), Loni Uhila (Waikato), Mike Kainga (Taranaki).
Hookers (3): Dane Coles (Wellington) (c), Leni Apisai (Wellington), Ricky Riccitelli (Hawke's Bay).
Locks (5): Mark Abbott (Hawke's Bay), James Broadhurst (Taranaki), Geoff Cridge (Hawke's Bay), Michael Fatialofa, (Auckland), Sam Lousi (Wellington).
Loose forwards: (8) Callum Gibbins (Manawatu), Vaea Fifita (Wellington), Reed Prinsep (Canterbury), Hugh Renton (Hawke's Bay), Ardie Savea (Wellington), Brad Shields (Wellington), Blade Thomson (Taranaki), Toa Halafihi (Taranaki).
BACKS
Halfbacks (3): TJ Perenara (Wellington), Te Toiroa Tahuiorangi (Taranaki), Kylem O'Donnell (Taranaki).
Midfield (4): Vince Aso (Auckland), Ngani Laumape (Manawatu), Matt Proctor (Wellington), Pita Ahki (North Harbour), Wes Goosen (Wellington).
Outside backs (6): Cory Jane (Wellington), Julian Savea (Wellington), Ben Lam (Wellington), Nehe Milner-Skudder (Manawatu), Peter Umaga-Jensen (Wellington).
Utility back (1): Jordie Barrett (Canterbury).